Hyödyllistä tietoa

Lukuvuosi 2020-2021

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 18.1. ja kestää 13 viikkoa.  Kurssit ovat tauolla talviloman 1.3.-7.3. ja pääsiäisloman 2.-5.4. ajan.

 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kursseille torstaista 7.1. klo 09.00 alkaen verkossa vuxeninstitutet.narpes.fi tai puhelimitse 040-1600687. Jos kurssille tai luennolle ei ole tarpeeksi ennakkoilmoittautumisia, kurssi perutaan ja kanslia ilmoittaa asiasta ilmoittautuneille tekstiviestillä tai puhelimitse. Alkanut kurssi voidaan keskeyttää, jos osallistujamäärä on alhainen lukukauden aikana.

 

Peruutus

Ennakkoilmoittautuminen on sitova! Jos olet estynyt osallistumaan kurssille, jolle olet ilmoittautunut, on sinun peruttava ilmoittautumisesi. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta viimeistään kurssin tai luennon viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Mikäli peruutus tehdään sen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Tämä ei koske sairastumisia. Peruutus on tehtävä suoraan kansliaan (puhelimitse tai verkossa), ei opettajalle. Koko lukukauden kestävillä kursseilla (kymmenen viikkoa tai pidempään) voidaan ensimmäinen kurssitilaisuus laskea kokeilukerraksi. Mahdollinen peruutus on tehtävä kansliaan ennen toista kurssikertaa. Muussa tapauksessa kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan.

 

Maksut

Kaikki kurssimaksut laskutetaan paitsi luennot, jotka maksetaan paikan päällä. Lasku toimitetaan postitse, kun kurssi on alkanut.

 

Etusetelit maksuvälineenä

Hyväksymme TYKY- ja SMARTUM-liikuntasetelit. Liikuntasetelit on toimitettava kansliaan kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Jos käytät sähköisiä maksupalveluja, lähetä kopio maksukuitista osoitteeseen vuxeninstitutet(at)narpes.fi. Eläkeläiset, työttömät ja maahanmuuttajat voivat osallistua osaan opiston kursseista alennettuun hintaan. Kerro ilmoittautuessasi, mikäli aiot käyttää etuseteliä. Jos kurssin alkamisesta on yli kaksi viikkoa ja olet saanut kurssista laskun, ei etuseteliä voida enää huomioida. Huom! Opintosetelin myöntämiseksi sinun on soitettava tai lähetettävä sähköpostia aikuisopistolle ja ilmoittaa kuuluvasi kohderyhmään. Varat ovat rajalliset ja niitä myönnetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Peruutettu kurssikerta

Jos opettaja sairastuu, kanslia yrittää löytää sijaisen. Jos sijaista ei ole saatavilla, ilmoitamme osallistujille oppitunnin perumisesta, ensisijaisesti tekstiviestillä. Aikuisopisto ei takaa, että peruttua oppituntia korvattaisiin uudella kurssikerralla.

 

Opintotodistus

Ota yhteyttä kansliaan, jos haluat todistuksen kurssin suorittamisesta.

 

Vakuutukset

Aikuisopiston kurssien osallistujat ovat vakuutettuja Närpiön kaupungin toimesta. Vakuutus koskee onnettomuustapauksia kursseilla sekä asunnon ja kurssipaikan välistä reittiä. 80 vuotta täyttäneet henkilöt eivät ole vakuutuksen piirissä.

 

Materiaalikulut

Käytännön kursseihin ja ruoanlaittokursseihin lisätään materiaali- ja raaka-ainekulut. Nämä maksetaan käteisellä kurssin vetäjälle, jos ei muuta ole ilmoitettu.

 

Tilauskoulutus ja yhteistyö

Ota yhteyttä kurssisuunnittelijaan, puh. 0400-736075, jos kaipaat organisaatiollesi tai yrityksellesi räätälöityä kurssia, tai jos olette kiinnostuneita yhteistyöstä! Teemme yhteistyötä yhdistysten ja organisaatioiden kanssa kurssien ja luentojen tiimoilta. Tänä syksynä teemme yhteistyötä mm. Närpiön lukion, Folkhälsanin ja Pirttikylän nuorisoseuran kanssa.

 

Liikuntapassi

Liikuntapassilla voit joustavasti ja helposti osallistua eri jumpparyhmiin. Lisätietoa löytyy kurssiohjelmasta.

 

Arviointi

Täytä arviointilomakkeemme nimettömästi. Näin autat meitä kehittämään ja parantamaan toimintaamme.

 

Kurssitoiveet

Otamme vastaan kurssitoiveita verkkosivustollamme tai suoraan kansliaan. Olethan meihin yhteydessä, jos haluaisit itse pitää kurssin tai antaa vinkin kurssista, jonka toivoisit meidän järjestävän. Ota yhteyttä meihin tai kyläasiamiehiimme.

 

Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin, jonka voi käyttää yhteen tai useampiin aikuisopiston kursseihin. Otathan yhteyttä kansliaan!

 

Vapaan sivistyksen lautakunta

Eivor Eklund-Back (pj.), Anahit Norrbo, Per-Erik Björklund, Johan Gulin, Jeanette Häggqvist, Petra Heikfolk, Nancy Westerlund, Erica Wickman, Patrik Österberg, Mårten Guldén, Sture Häggblom ja Michaela Esch (kaupunginhallituksen edustaja). Lautakunta päättää asioista, jotka voivat olla tärkeitä sinulle kursseille osallistujana.

 

Kyläasiamiehet

Näsby: Else-Maj Skrifvars ja Sven Backman, Finby: Christina Nordberg ja Rainer Säll, Böle: Else-Maj Lindqvist, Karlå: Kristina Vikstrand, Bäckliden: Lena Stenback, Pielahti: Astrid Källberg, Skrattnäs: Linnéa Mattfolk, Österskogen: Ole Snickars, Kåtnäs-Bäckby-Claresund: Erika Hellman, Kalax: Ann-Charlotte Berg, Tervalahti: Carola Backholm, Nämpnäs: Marianne Häggqvist, Norrnäs: Yvonne Sjöström, Rangsby: Guldine Söderblom, Töjby: Birgitta Nyberg, Helenelund: Lis-Maj Söderback, Träskböle: Benita Nordmyr, Yttermark: Monika Dahlstedt ja Christina Yrjans, Ylimarkku: Pia Hartvik ja Leif Rönnholm, Valsberg: Ann-Catrin Nygård, Räfsbäck: Ev-Maj Forsström, Bodbacka: Annika Westerlund, Frönäs: Anna-Lena Frönäs, Velkmoss: Inga Roos, Pirttikylä: Sofia Stoor.

 

Yhteystiedot

Vaasantie 764, 64220 Yttermark (Söff)
puh. 06-2249280
vuxeninstitutet.narpes.fi