Friidrott för vuxnaTiistaisin klo 18–19.30

Friidrott för vuxna
Tiistaisin klo 18–19.30

Ilmoittaudu tästä

UtomhusmatlagningMaanantaisin klo 17.30–19.30

Utomhusmatlagning
Maanantaisin klo 17.30–19.30

Ilmoittaudu tästä

Utomhusträning för seniorerKeskiviikoisin klo 10–11

Utomhusträning för seniorer
Keskiviikoisin klo 10–11

Ilmoittaudu tästä

Tervetuloa Närpiön aikuisopistoon!

 

 


 

Aikuisopisto tarjoaa monipuolisen ja joustavan kurssitarjottimen ja toivoo kaikkien löytävän tien elinikäisen oppimisen pariin.

Meillä voit opiskella ruotsinkieltä päätoimisesti ja osllistua lyhyempiin ja pidempiin kursseihin, luentoihin ja erilaisiin ​​tapahtumiin vapaan sivistystyön parissa. Toivomme, että löydät tänä syksynä kurssin, jolle haluat osallistua ja joka antaa sinulle lisäarvoa. Lisätietoa kursseista, luennoista ja toiminnasta löydät sivun yläreunan välilehdistä. Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat tietää enemmän toiminnastamme, olet aina tervetullut vierailemaan tai ottamaan meihin yhteyttä. Yhteystietomme löydät sivun alalaidasta.

Odotamme innolla että tapaamme sinua jollakin kursseillamme!

Kevän kurssit on nyt julkaistu. Pääset kurssiohjelmaan painamalla alla olevaa kuvaa. 

Narpes vuxeninstitut PARM vt 24

 

 

Meillä voit kehittää harrastustasi tai syventää tietojasi eri aihepiireissä. Voit osallistujana vaikuttaa paljon toiminnan toteuttamiseen. Kerro meille ensi lukukauden kurssitoiveesi tässä tai ota yhteyttä sähköpostitse vuxeninstitutet@narpes.fi

Aikuisopisto tarjoaa monipuolisen ja joustavan kurssitarjottimen ja toivoo kaikkien löytävän tien elinikäisen oppimisen pariin.

 

Tervetuloa mukaan!

Tulevat kurssit

Kaikki kurssit

Tulevat luennot

Kaikki luennot