Tervetuloa Närpiön aikuisopistoon!

 


Tärkeä tiedote


Koska Vaasan sairaanhoitopiirin alueen luokitellaan nyt olevan koronavirusepidemian leviämisvaiheessa, on Närpiön kaupungin pandemiaryhmä päättänyt laittaa aikuisopiston toiminnan tauolle viikolla 42 (syyslomaviikko) ja 43. Viikon 43 lopulla tilannetta arvioidaan uudelleen, ja tiedotamme silloin jatkosta. Osa kursseista pystytään viikolla 43 toteuttamaan etäopetuksena ja joitakin jatketaan yhdellä kurssikerralla joulukuussa.


Tiedotamme kurssilaisille muutoksista sähköpostitse tai viestiviestillä. Ota yhteyttä, jos on kysyttävää!

 


Koronatilanteen aiheuttaman epävarmuuden vuoksi Aikuisopisto on valmistautunut nopeisiin muutoksiin syksyn aikana. Olemme jo suunnitteluvaiheessa lisänneet etäkurssien määrää ja rajoittaneet ryhmäkokoja niissä ryhmissä, joissa osallistujat ovat lähekkäin opetustilanteessa. Suurin osa kursseistamme voi myös nopeasti siirtyä etäopetukseen, mikäli yhteiskunnassa vallitseva tilanne sitä vaatii.

 

Noudatamme THL:n, valtiovallan ja Närpiön kaupungin ohjeita. Aikuisopisto pidättää oikeuden muuttaa kurssipäivämääriä, kurssipaikkoja ja ryhmäkokoja, mikäli sen katsotaan olevan tarkoituksenmukaista. Jokainen arvioi itse voiko osallistua kurssitoimintaamme – tämä koskee myös riskiryhmäläisiä.Pyydämme, että pidät turvavälit muihin kurssilaisiin ja kurssin vetäjään,  peset kätesi saapuessasi kurssipaikalle ja kurssin jälkeen tai käytät käsidesiä, jos kurssitilassa ei ole saatavilla juoksevaa vettä ja että pysyt kotona, jos sinulla on minkäänlaisia vilustumisoireita

 

Toivotamme kaikki tervetulleiksi kurseillemme lukuvonna 2020-2021. 

 

 Parmbild