Tervetuloa Närpiön aikuisopistoon!

Tervetuloa uuteen lukuvuoteen!


Syysukukauden kurssit ja luennot löydät täältä.

 

Kurssiohjelmamme jaetaan Närpiön kotitalouksiin torstaina 27.8. Voitte ilmoittautua syskyn kursseille  2.9. klo 16:00 alkaen, nettisivun kautta tai puhelimitse  040-1600687, 040-1600692 och  0400-736075.

 

Koronatilanteen aiheuttaman epävarmuuden vuoksi Aikuisopisto on valmistautunut nopeisiin muutoksiin syksyn aikana. Olemme jo suunnitteluvaiheessa lisänneet etäkurssien määrää ja rajoittaneet ryhmäkokoja niissä ryhmissä, joissa osallistujat ovat lähekkäin opetustilanteessa. Suurin osa kursseistamme voi myös nopeasti siirtyä etäopetukseen, mikäli yhteiskunnassa vallitseva tilanne sitä vaatii.

 

Noudatamme THL:n, valtiovallan ja Närpiön kaupungin ohjeita. Aikuisopisto pidättää oikeuden muuttaa kurssipäivämääriä, kurssipaikkoja ja ryhmäkokoja, mikäli sen katsotaan olevan tarkoituksenmukaista. Jokainen arvioi itse voiko osallistua kurssitoimintaamme – tämä koskee myös riskiryhmäläisiä.Pyydämme, että pidät turvavälit muihin kurssilaisiin ja kurssin vetäjään,  peset kätesi saapuessasi kurssipaikalle ja kurssin jälkeen tai käytät käsidesiä, jos kurssitilassa ei ole saatavilla juoksevaa vettä ja että pysyt kotona, jos sinulla on minkäänlaisia vilustumisoireita

 

 

 Parmbild

 

 

Tulevat kurssit

Kaikki kurssit

Tulevat luennot

Kaikki kurssit