Tärkeää tietoa

Lukuvuosi 2023-2024


Kevätlukukausi alkaa maanantaina 8.1. ja kestää 13 viikkoa.  Kurssit ovat tauolla talviloman 26.3–3.3 ajan.

 

Käyttäjätili


Jotta voisit ilmoittautua sähköisesti web-sivuston kautta, täytyy sinulla olla käyttäjätili ja kirjautua sisään. Voit luoda käyttäjätilin ja sisäänkirjautua sivun oikeassa ylälaidassa. Voidaksesi luoda käyttäjätilin täytyy sinulla olla s-postiosoite. Juuri s-postiosoitteesi on henkilökohtainen käyttäjänimesi kun kirjaudut sisään, salasanan voit valita itse tilin luotuasi.

Voit kytkeä omaan käyttäjätiliisi myös perheenjäseniä, esim. lapsesi tai puolisosi ja näin luoda perhetilin yhteisillä tunnuksilla.

Käyttäjätilin luotuasi voit jatkossa kirjautua sisään, etsiä kursseja ja ilmoittautua niille, nähdä mille kursseille olet ilmoittautunut, peruuttaa kurssipaikkasi tarvittaessa, nähdä henkilökohtainen lukujärjestyksesi kalenterista sekä lähettää viestejä kurssin ohjaajalle ja opiston henkilökunnalle. On myös mahdollista hakea alennuksia heti sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos et kuitenkaan halua luoda käyttäjätiliä, voit edelleen ilmoittautua tuttuun tapaan joko soittamalla kansliaan tai käymällä henkilökohtaisesti aikuisopiston kansliassa.