Motionspass 12 gånger PASS 2 VT2024

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssimaksu

30,00 €

Variera din träning med ett motionspass! Du behöver inte anmäla dig till de enskilda kurserna, utan kan fritt plocka de kurstillfällen som passar dig. Ett motionspass består av tolv stämplar, de grupper i listan som är markerade med MM kräver två stämplar.

Motionspasset kostar 30 € och med det kan du delta tolv gånger i kurser märkta med M (Kurserna på gymmen kräver två stämplar, men då tillkommer ingen gymavgift). Det är viktigt att du uppger den e-postadress som du använder regelbundet samt mobiltelefonnummer. Meddelanden om förändringar i gympakurser som tillhör motionspasset sänds per e-post.

Vi sänder i början av terminen ut länkar till onlinekurserna. Det är viktigt att du har korrekt namn på zoom då du kommer in på passet. Kursledarna släpper in er i mötesrummet då de prickat av er på motionspasskursen. Kursledarna prickar av deltagarna elektroniskt på kurserna ni deltar i både fysiskt och på distans. Ni får alltså inte hem något fysiskt pass utan registreringen görs elektroniskt.

Vapaat paikat

Kyllä

Kurssikoodi

830195

Kurssimaksu

30,00 €

Kurssin kielet

Ruotsi

Aika

01.01.2024 - 31.08.2024

Paikka