Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa https://vuxeninstitutet.narpes.fi/ ja se on päivitetty 5.5.2021. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Tämä verkkosivusto kuuluu digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain piiriin. Lain mukaan julkishallinnon verkkopalvelujen on oltava saatavilla, mikä tarkoittaa, että kaikilla on oltava yhtäläiset mahdollisuudet käyttää niitä. Tavoitteenamme on tarjota käyttäjille saavutettavia verkkopalveluja. Haluamme kehittää verkkopalvelun käytettävyyttä, ymmärrettävyyttä ja selkeyttä siten, että ne olisivat paremmin kaikenlaisten käyttäjien, myös vammaisten henkilöiden, saavutettavissa.

Saavutettavuus täyttää suurelta osin EU:n saavutettavuusdirektiivin AA-tason. Lausunto perustuu itsearviointiin. Saavutettavuus on arvioitu Google Lighthousessa. Korjaamme jatkuvasti palvelussa havaittuja saatavuusongelmia.

 

 

Jatkuvasti paranneltava sisältö:

Kontrastit kuvatekstien ja kuvien välillä selkeyden ja helppolukuisuuden lisäämiseksi.
Helppolukuiset tekstit; selkeästi, yksinkertaisti ja tiivistetysti ilmaistu sisältö kurssikuvauksissamme

 

Sivu on julkaistu 5.5.2021.
Närpiö 5.5.2021

 

Havaitsitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme, tai onko sinulla parannusehdotuksia?
Ota yhteyttä ja kerro asiasta, niin teemme parhaamme korjataksemme puutteen.

Palautelomake

https://vuxeninstitutet.narpes.fi/aikuisopito/palautelomake

Sähköposti

vuxeninstitutet@narpes.fi

Puhelin

040-1600 692

Valvontaviranomainen

Ota meihin yhteyttä, jos haluat tuoda esille puutteita verkkosivustomme saavutettavuudessa. songelmia. Vastaamme 14 päivän kuluessa. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta kahden viikon kuluessa, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston verkkosivuilla kerrotaan, miten ilmoitus tehdään ja miten asia käsitellään.

www.saavutettavuusvaatimukset.fi/