Etusetelit ja alennukset


Hyväksymme EPASSI, TYKY- ja SMARTUM-liikuntasetelit. Liikuntasetelit on toimitettava kansliaan kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Jos käytät sähköisiä maksupalveluja, lähetä kopio maksukuitista osoitteeseen vuxeninstitutet(at)narpes.fi.

Tärkeää! Maksathan kurssisi ePassilla aikaisintaan kurssin aloituspäivänä. Älä maksa aikaisemmin, koska emme pysty palauttamaan maksuasi, mikäli kurssi perutaan. Kurssimaksu on maksettava kahden viikon kuluessa kurssin aloituspäivästä.  Myös aikuisopiston henkilökunta voi hoitaa ePassi-maksusi paikan päällä osoitteessa Kirjastotie 2 D Närpiön keskustassa, avoinna arkisin 08.30 - 15.30.

Jos olet jo saanut laskun, sitä ei voi maksaa seteleillä tai muilla eduilla.

 

Eläkeläiset, työttömät ja maahanmuuttajat voivat osallistua osaan opiston kursseista alennettuun hintaan. Kerro ilmoittautuessasi, mikäli aiot käyttää etuseteliä. Jos kurssin alkamisesta on yli kaksi viikkoa ja olet saanut kurssista laskun, ei etuseteliä voida enää huomioida. Huom! Opintosetelin myöntämiseksi sinun on soitettava tai lähetettävä sähköpostia aikuisopistolle ja ilmoittaa kuuluvasi kohderyhmään. Varat ovat rajalliset ja niitä myönnetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Kurssitoimintaamme voi osallistua Kaiku-kortilla. Kaikukortti voidaan myöntää sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden asiakkaille, jotka ovat vaikeassa taloudellisessa tilanteessa. Kaikukortilla voi osallistua maksutta enintään kahdelle aikuisopiston kurssille lukukaudessa, enintään 75 euron arvosta lukukaudessa. Kursseille ilmoittautuminen tavalliseen tapaan verkkosivuillamme vuxeninstitutet.narpes.fi tai puhelimitse 040-1600687. Alennuksen hyödyntääksesi ota yhteyttä aikuisopiston kansliaan ennen kurssin alkua ja ilmoita korttisi numero.

 

Ystävänkortilla kehitysvammaisten tukihenkilöt voivat osallistua maksutta vapaaaikatoimintaan. Kerrothan ilmoittautuessasi, jos nämä alennukset koskevat sinua.