Liikuntapassi

Liikuntapassilla vaihtelua liikuntaan! Eri kursseille ei tarvitse ilmoittautua, vaan voit vapaasti poimia itsellesi sopivat kurssikerrat. Liikuntapassi sisältää kaksitoista leimaa, listalla MM-merkittyihin ryhmiin tarvitaan kaksi leimaa.

Liikuntapassi maksaa 30 € ja sillä voi osallistua kaksitoista kertaa M-merkityille kursreille (MG-depån kurssit vaativat kaksi leimaa, mutta kuntosalimaksua ei lisätä). On tärkeää ilmoittaa säännöllisesti käyttämäsi sähköpostiosoite sekä matkapuhelinnumero. Liikuntapassiin kuuluvien jumppakurssien muutoksista ilmoitetaan sähköpostitse.

Yhteiskunnassa vallitsevien olosuhteiden vuoksi olemme joutuneet poistamaan joitain ryhmiä, jotka edellisinä vuosina ovat sisältyneet liikuntapassiin.  Varmistaaksemme turvavälit kursseilla, joudumme mahdollisesti poistamaan lisää liikuntapassiin kuuluvia kursseja lukuvuoden aikana. Liikuntapassilla voit osallistua myös verkkokursseille. Lähetämme linkit verkkokursseille lukukauden alussa. On tärkeää, että nimesi on oikein zoomissa käyttäessäsi passia. Kurssin vetäjät päästävät sinut kokoushuoneeseen, kun he ovat kirjanneet sinut liikuntapassikurssille. Kaikki osallistumiset kirjataan sähköisesti, ja seuraamme osallistumistanne kursseille. Kurssin vetäjät kirjaavat osallistujat sähköisesti sekä lähi- että etäkursseille. Tänä vuonna ei siis toimiteta fyysistä passia kotiin, vaan rekisteröinti tapahtuu sähköisesti.

Jos haluat tilata enemmän kuin yhden liikuntapassin lukukautta kohden, ota yhteyttä kansliaan.