Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kursseille verkossa vuxeninstitutet.narpes.fi tai puhelimitse 040-1600687. Jos kurssille tai luennolle ei ole tarpeeksi ennakkoilmoittautumisia, kurssi perutaan ja kanslia ilmoittaa asiasta ilmoittautuneille tekstiviestillä tai puhelimitse. Alkanut kurssi voidaan keskeyttää, jos osallistujamäärä on alhainen lukukauden aikana.

Käyttäjätili

Jotta voisit ilmoittautua sähköisesti web-sivuston kautta, täytyy sinulla olla käyttäjätili ja kirjautua sisään. Voit luoda käyttäjätilin ja sisäänkirjautua sivun oikeassa ylälaidassa. Voidaksesi luoda käyttäjätilin täytyy sinulla olla s-postiosoite. Juuri s-postiosoitteesi on henkilökohtainen käyttäjänimesi kun kirjaudut sisään, salasanan voit valita itse tilin luotuasi.

Voit kytkeä omaan käyttäjätiliisi myös perheenjäseniä, esim. lapsesi tai puolisosi ja näin luoda perhetilin yhteisillä tunnuksilla.

Käyttäjätilin luotuasi voit jatkossa kirjautua sisään, etsiä kursseja ja ilmoittautua niille, nähdä mille kursseille olet ilmoittautunut, peruuttaa kurssipaikkasi tarvittaessa, nähdä henkilökohtainen lukujärjestyksesi kalenterista sekä lähettää viestejä kurssin ohjaajalle ja opiston henkilökunnalle. On myös mahdollista hakea alennuksia heti sähköisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos et kuitenkaan halua luoda käyttäjätiliä, voit edelleen ilmoittautua tuttuun tapaan joko soittamalla kansliaan tai käymällä henkilökohtaisesti aikuisopiston kansliassa.