Hyödyllistä tietoa

Kevätlukukausi

Kevätlukukausi alkaa maanantaina 8.1. Talvilomalla 26.2–3.3 ei pidetä kursseja.

 

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kursseille 4.1 klo 9.00 alkaen verkossa vuxeninstitutet.narpes.fi tai puhelimitse 040-1600687. Jos olet syksyllä osallistunut kurssiin, olet automaattisesti ilmoittautunut kevätlukukauden jatkokurssille. Jos kurssille tai luennolle ei ole tarpeeksi ennakkoilmoittautumisia, kurssi perutaan ja kanslia ilmoittaa asiasta ilmoittautuneille tekstiviestillä tai puhelimitse. Alkanut kurssi voidaan keskeyttää, jos osallistujamäärä on alhainen lukukauden aikana.

 

Peruutus

Ennakkoilmoittautuminen on sitova! Jos olet estynyt osallistumaan kurssille, jolle olet ilmoittautunut, on sinun peruttava ilmoittautumisesi. Voit perua ilmoittautumisesi maksutta viimeistään kurssin tai luennon viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Mikäli peruutus tehdään sen jälkeen, laskutetaan koko kurssimaksu. Tämä ei koske sairastumisia. Peruutus on tehtävä suoraan kansliaan (puhelimitse tai verkossa), ei opettajalle. Koko lukukauden kestävillä kursseilla (kymmenen viikkoa tai pidempään) voidaan ensimmäinen kurssitilaisuus laskea kokeilukerraksi. Mahdollinen peruutus on tehtävä kansliaan ennen toista kurssikertaa. Muussa tapauksessa kurssimaksu laskutetaan kokonaisuudessaan.

 

Maksut

Kaikki kurssimaksut laskutetaan paitsi luennot, jotka maksetaan paikan päällä. Lasku toimitetaan postitse, kun kurssi on alkanut.

 

Etusetelit maksuvälineenä

Hyväksymme EPASSI, TYKY- ja SMARTUM-liikuntasetelit. Liikuntasetelit on toimitettava kansliaan kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Jos käytät sähköisiä maksupalveluja, lähetä kopio maksukuitista osoitteeseen vuxeninstitutet(at)narpes.fi.

Tärkeää! Maksathan kurssisi ePassilla aikaisintaan kurssin aloituspäivänä. Älä maksa aikaisemmin, koska emme pysty palauttamaan maksuasi, mikäli kurssi perutaan. Kurssimaksu on maksettava kahden viikon kuluessa kurssin aloituspäivästä.  Myös aikuisopiston henkilökunta voi hoitaa ePassi-maksusi paikan päällä osoitteessa Kirjastotie 2 D Närpiön keskustassa, avoinna arkisin 08.30 - 15.30.

Jos olet jo saanut laskun, sitä ei voi maksaa seteleillä tai muilla eduilla.

 

 

Peruutettu kurssikerta

Jos opettaja sairastuu, kanslia yrittää löytää sijaisen. Jos sijaista ei ole saatavilla, ilmoitamme osallistujille oppitunnin perumisesta, ensisijaisesti tekstiviestillä. Aikuisopisto ei takaa, että peruttua oppituntia korvattaisiin uudella kurssikerralla.

 

Opintotodistus

Ota yhteyttä kansliaan, jos haluat todistuksen kurssin suorittamisesta.

 

Vakuutukset

Aikuisopiston kurssien osallistujat ovat vakuutettuja Närpiön kaupungin toimesta. Vakuutus koskee onnettomuustapauksia kursseilla sekä asunnon ja kurssipaikan välistä reittiä. 80 vuotta täyttäneet henkilöt eivät ole vakuutuksen piirissä.

 

Materiaalikulut

Käytännön kursseihin ja ruoanlaittokursseihin lisätään materiaali- ja raaka-ainekulut. Nämä maksetaan käteisellä kurssin vetäjälle, jos ei muuta ole ilmoitettu.

 

Tilauskoulutus ja yhteistyö

Ota yhteyttä kurssisuunnittelijaan, puh. 0400-736075, jos kaipaat organisaatiollesi tai yrityksellesi räätälöityä kurssia, tai jos olette kiinnostuneita yhteistyöstä! Teemme yhteistyötä yhdistysten ja organisaatioiden kanssa kurssien ja luentojen tiimoilta. Tänä syksynä teemme yhteistyötä mm. Närpiön lukion, Folkhälsanin ja Pirttikylän nuorisoseuran kanssa.

 

Liikuntapassi

Liikuntapassilla voit joustavasti ja helposti osallistua eri jumpparyhmiin. Lisätietoa löytyy kurssiohjelmasta.

 

Arviointi

Täytä arviointilomakkeemme nimettömästi. Näin autat meitä kehittämään ja parantamaan toimintaamme.

 

Kurssitoiveet

Otamme vastaan kurssitoiveita verkkosivustollamme tai suoraan kansliaan. Olethan meihin yhteydessä, jos haluaisit itse pitää kurssin tai antaa vinkin kurssista, jonka toivoisit meidän järjestävän. Ota yhteyttä meihin tai kyläasiamiehiimme.

 

Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin, jonka voi käyttää yhteen tai useampiin aikuisopiston kursseihin. Otathan yhteyttä kansliaan!

 

Yhteystiedot

Biblioteksvägen 2 D  64200 Närpiö
puh. 06-2249280
vuxeninstitutet.narpes.fi