Aikuisopisto

Närpiön aikuisopisto on oppilaitos, joka tarjoaa mahdollisuuden kehittää vapaa-ajan harrastusta tai syventää jonkin aihealueen osaamista. Opisto järjestää vuosittain n. 550 eripituista ja eri aihealueiden kurssia – käytännön lyhytkursseista aina avoimen yliopiston teoreettisiin opintoihin. Lisäksi opistolla järjestetään yleisöluentoja, seminaareja ja konferensseja. Näyttelyt ja matkat täydentävät toimintaa, joka perustuu kuntalaisten tarpeille ja toiveille ja jota toteutetaan mahdollisimman hajautetusti.

Närpiön aikuisopistossa voit opiskella myös täyspäiväisesti. Maahanmuuttajalinjalla voi opiskella ruotsia ja yhteiskuntaoppia. Myös käytännön harjoittelua ja muita oppiaineita voidaan tarjota.

Aikuisopistolla on monipuolinen ja joustava kurssitarjonta. Toivomme, että kaikki voivat löytää tien elinikäiseen oppimiseen! 

Opistomme opetus tapahtuu ruotsin kielellä. Moni opettajistamme voi tarvittaessa antaa ohjausta myös suomen kielellä. Neuvomme mielellämme sopivien kurssien löytämisessä. Ottakaa yhteyttä kansliaan. Tervetuloa mukaan kurssitoimintaamme!