Anmälan


Du kan anmäla dig till kurserna på nätet vuxeninstitutet.narpes.fi eller per telefon 040-1600632. Om en kurs eller föreläsning inte har tillräckligt många förhandsanmälningar inhiberas kursen och kansliet meddelar de anmälda per sms eller per telefon. En kurs som startat kan avbrytas om deltagarantalet är lågt under terminen. 

Fyll anonymt i vår utvärderingsblankett som skickas ut till dig per e-post efter avslutad kurs. Det hjälper oss att utveckla och förbättra verksamheten.

 Användarkonto

När du anmäler dig elektroniskt via webbsidan måste du ha ett användarkonto och vara inloggad. Du kan skapa ett användarkonto eller logga in uppe till höger på sidan.

För att kunna skapa användarkonto måste du ha en e-postadress! Det är e-postadressen som är ditt personliga användarnamn när du loggar in, lösenordet väljer du själv när du skapar kontot. Du kan också lägga till familjemedlemmar, t.ex. barn eller make/maka, till ditt användarkonto och på så sätt ha ett gemensamt familjekonto med en och samma inloggning.

När du väl har skapat ett användarkonto kan du i fortsättningen logga in, söka och anmäla dig till kurser, se vilka kurser du är anmäld till, annullera din plats vid behov, se din personliga läsordning i kalendern samt sända meddelanden till kursledare och institutspersonal. Du har också möjligheten att ansöka om rabatt på webbsidan direkt när du anmäler dig.

Den som inte kan eller vill skapa användarkonto kan som tidigare anmäla sig genom att ringa eller besöka vuxeninstitutets kansli.