Hygienpass och livsmedelshygien

Lediga platser

Ja

Kursavgift

90,00 €

Personer som i arbetet hanterar oförpackade livsmedel som lätt blir förskämda bör enligt lag kunna påvisa kunskaper i livsmedelshygien. Kursen innehåller föreläsning om mikrober, förorening av livsmedel, matförgiftningar, hygieniska arbetsmetoder, personlig hygien, renhållning och avfallshantering.

I kursavgiften ingår test samt intyg. Kursen ordnas i samarbete med Edu YA Ab.

Lediga platser

Ja

Kurskod

810214

Kursavgift

90,00 €

Kursspråk

Svenska

Lärare

Gun-Britt Strandholm-Genberg

Tidpunkt

18.03.2021 - 18.03.2021

Torsdag 17:00-21:00

Lektioner: 5  (1 ggr)

Plats

Närpes stadshus - Sessionssalen
Kyrkvägen 2, 64200 Närpes